'50 milyar lira' ifadesiyle sosyal medyanın gündemine oturan Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi: 50 bin TL demek istedim - Son Dakika Türkiye Haberleri

16.02.2023 - Perşembe 20:56

Sıfırlar atılmadan önceki paraya göre yanlışlıkla 50 milyar lirayı telaffuz ettiğini söyleyen Duras, aslında 50 bin TL demek istediğini belirtti. Duras, ayrıca dünkü yayında bağış yaptığı 50 bin TL'yi 100 bin liraya çıkardığını duyurdu.

Sıfırlar atılmadan önceki haliyle 50 milyar (günümüz parasıyla 50 bin TL) bağışta bulunduğunu söyleyen Duras, "Torunum dün akşamki yayından önce kendisi depremzedeler için hırka ördüğünü söyledi. Daha sonra torunumun ördüğü hırka dernek aracılığıyla deprem bölgesindeki çocuklara gitti. Bizde bundan dolayı duygulandık, daha sonra bağışta bulunmak istedim. Programı izlerken telefonu çevirdim, ancak hat bir türlü düşmedi" dedi.

"ASLINDA 50 BİN TL DEMEK İSTEDİM"

Telefon düşmeyince komşusu olan ilahiyatçı Mustafa Karataş'ı cep telefonundan aradığını aktaran Duras, "Hocama; ‘Bende bir yardımda bulunmak istiyorum' dedim. ‘Bunu söyler misiniz' dedim. Daha sonra hocamıza 50 milyar bağış yapacağımı söyledim. Sıfırlar atılmadan önceki halini yanlışlıkla telaffuz ettim. Aslında 50 bin TL demek istedim." dedi.

Telefonlarının susmadığını dile getiren Duras, sosyal medyadan da mesajlar gelmeye başladığını dile getirdi.

'50 milyar lira' ifadesiyle sosyal medyanın gündemine oturan Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi: 50 bin TL demek istedim - 1

"SADECE BAĞIŞ YAPMAK İSTEDİK"

Sosyal medyada 'Hacı ağabey sen ne yaptın, Merkez Bankası'nı da geçtin' diye mesajlar gelmeye başladığını belirten Duras, belediye başkanlarının ve milletvekillerinin arayıp tebrik ettiğini belirtti.

Duras, "Bazı bizleri tanımayan genç arkadaşlarımız bunu reklam için yaptığımızı düşünüyor. Biz sadece bağış yapmak istedik. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Halkımıza da sabırlar diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Duras, dünkü programda yaptığı 50 bin TL'lik bağışı, 100 bin TL'ye çıkardığını duyurdu.

ALINTI KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/turkiye/50-milyar-lira-ifadesiyle-sosyal-medyanin-gundemine-oturan-yeni-camoluk-otomotiv-sahibi-50-bin-tl-demek-istedim,JZ35nN7QH06X9ep0ekGksA

YORUM YAZ