MasterChef'te altın kaşık alan isim! Sezonun üçüncü kaşık atma olayı! 23 Kasım 2023 MasterChef'te yaşananlar...

23.11.2023 - Perşembe 09:12

MasterChef'te altın kaşık alan isim! Sezonun üçüncü kaşık atma olayı! 23 Kasım 2023 MasterChef'te yaşananlar...

MasterChef Türkiye'nin 157. bölümünde; Danilo Şef, sezonun üçüncü altın kaşığını attı. All Star sezonunda Hasan ve Barbaros altın kaşık sahibi olmuştu. İşte bu akşam kaşığın sahibi olan isimler...

Haber devam ediyorHaberin devamı
Haber devam ediyor

Haberin devamı

Takım oyunu sonrasında İtalyan şef Danilo Zanna, sezonun 3'üncü altın kaşığı atıldı. Peki MasterChef'te altın kaşığın sahibi kim oldu? 

TV8'de yayınlanan MasterChef yarışmasında, Ege mutfağı tariflerinin hazırlandığı dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için ter döktü. MasterChef'te çarşamba akşamki bölümde altın kaşığın sahibi belli oldu.

Son dakika: MasterChef kaşık neden atılır? MasterChef kaşık atmak nedir? Kaşık atmanın anlamı ne?

Yapılan tadımlar sonrasında şefler sos ve püre konusunda All Star yarışmacılarını överken bu sezonun 3'üncü altın kaşığının sahibi de Dilara oldu. 

Bu akşam MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kim aldı? 22 Kasım 2023 MasterChef potaya kim gitti?

ALINTI KAYNAK: https://www.cnnturk.com/magazin/masterchefte-altin-kasik-alan-isim-sezonun-ucuncu-kasik-atma-olayi-23-kasim-2023-masterchefte-yasananlar

YORUM YAZ