Dilan Polat Engin Polat haberleri... Dilan Polat ve eşi Engin Polat kimdir, kaç yaşında? Dilan Polat'ın serveti ne kadar?

13.10.2023 - Cuma 21:19


Dilan Polat Engin Polat haberleri... Dilan Polat ve eşi Engin Polat kimdir, kaç yaşında? Dilan Polat'ın serveti ne kadar?









Dilan Polat ve Engin Polat'ın sosyal medya paylaşımları ilgi gördü. Dilan Polat ve eşinin evliliklerinde kara bulutlar gezdiği haberleri sosyal medyada dikkat çekmişti. Sonrasında Dilan Polat'ın sosyal medya hesabını kapatması merak uyandırmıştı. İşte Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a dair bilgiler...

İş yerlerine yapılan saldırılarda gündeme gelen ve 'vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca Polat çifti hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Son günlerde iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelen ve haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca birinci ve ikinci derece akrabalarının da mal varlıklarına el konuldu. Haklarında yurt dışı çıkış yasağı da konulan çift hakkında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu da ortaya çıkmıştı. Raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı da belirtilmişti. 

Dilan Polat kimdir?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü. İş adamı olan babası ise beyin tümöründen hayatını kaybetti.Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yaptı.Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açtı. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır.
 
Dilan Polat, genç yaşlarda bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat ile evlidir.

Dilan ve Engin Polat çiftinin Nida ve Milan Efe adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Engin Polat kimdir?

Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Günümüzde 35 yaşındadır. Engin Polat aslen İstanbullu olduğu söylense de bazı kaynaklarda Ankaralı olduğu da söylenmektedir. 


ALINTI KAYNAK: https://www.cnnturk.com/magazin/dilan-polat-engin-polat-haberleri-dilan-polat-ve-esi-engin-polat-kimdir-kac-yasinda-dilan-polatin-serveti-ne-kadar

YORUM YAZ