Apartmanın yıkılmasına 'Mukadderat' diyen müteahhidin diğer binası da ağır hasarlı - Son Dakika Türkiye Haberleri

20.02.2023 - Pazartesi 05:25

SATARKEN ‘DEPREME DAYANIKLI YAPTIM’ DEMİŞ

Evindeki eşyaları oğluyla beraber dışarı taşıyan Sevgi Bakan, depremde canlarının kurtulduğuna sevinemediklerini, çok sayıda tanıdıklarının öldüğünü söyledi. Apartman müteahhidi Alpargün’e tepki gösteren Bakan, “Alırken bize güvence vermişti. ‘Depreme dayanaklı, burayı özel yaptım, Kendi oğlum ve ben oturacağım’ demişti. Şimdi ise binasının yıkılmasına ‘Mukadderat’ diyor. Madem öyle kendi niye başka binadan ev alıp oturdu? Onun için niye mukadderat olmadı? Şimdi buradan eşyalarımızı kurtarmaya çalışıyoruz. Korka korka giriyoruz eve ama ne yapalım? Bu adam kaç bina yaptıysa hepsi hasarlı” diye konuştu.

Apartmanın yıkılmasına 'Mukadderat' diyen müteahhidin diğer binası da ağır hasarlı - 2

Alper Apartmanı’nın 13’üncü katında oturan ve eşyalarını kurtarmaya çalışan Mert Sakıcı ise yaşadıkları için şükrettiklerini ama acı çektiklerini söyledi.

Önemli olanın can olduğunu belirten Sakıcı, “Dostlarımızı, komşularımızı, evimizi, anılarımızı, yaşanmışlıklarımızı kaybettik” dedi.

ALINTI KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/turkiye/apartmanin-yikilmasina-mukadderat-diyen-muteahhidin-diger-binasi-da-agir-hasarli,nX9wgJpfTUyNfZvomtPYHw

YORUM YAZ