Hamile eşini uçurumdan atan kocaya istinaftan ikinci ret - Son Dakika Türkiye Haberleri

17.02.2023 - Cuma 16:03

Fethiye 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi, Aysal'ı yeniden ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırdı.

Aysal, hakkında verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına bir kez daha itiraz ederek dosyayı İstinaf Mahkemesi'ne taşıdı. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Aysal'ın itirazını yine reddetti. Aysal'ın karara 15 gün içinde itiraz hakkı bulunuyor.

13 GÜN SONRA ÖLÜM AYLIĞI ALAN EŞ

Hakan Aysal'ın tutuklu yargılandığı sürede SGK’ya başvurararak eşinin ölümünden 13 gün sonra ölüm aylığı almaya başladığı tespit edilmişti.

Ayrıca Semra Aysal'ın ölmeden önce çekilen görüntüleri de ortaya çıkmış, bir turistin çektiği videoda Hakan Aysal'ın eşi Semra Aysal'ı kayalıklara götürdüğü görülmüştü.

''TENHA OLMASINI BEKLEDİKTEN SONRA İTTİ''

Soruşturma kapsamında Hakan Aysal, eşini iterek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanmış,

Aysal hakkında, 'tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

İddianamede Hakan Aysal’ın, 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'a tek lehdarı (bedelin ödeneceği kişi) kendisi olacak şekilde 400 bin TL teminat bedeli bulunan ferdi kaza sigortası yaptırdığı, bu parayı alabilmek için Semra Aysal’ı ortalığın tenha olmasını bekledikten sonra kayalıklardan aşağı ittiğine yönelik ifadeler yer almıştı.

ALINTI KAYNAK: https://www.ntv.com.tr/turkiye/hamile-esini-ucurumdan-atan-kocaya-istinaftan-ikinci-ret,jW01T-8xVUqaO3pSTnLjyA

YORUM YAZ